Skullcandy

Casti Audio Skullcandy Dime Dark Blue Green

199 lei

Marime
Culoare

Casti Audio Skullcandy Dime

Autonomie totala 12 ore

Buton pentru apeluri

Microfon incorporat

Auto connect

Izolare fonica pasiva

Rezistenta la apa si transpiratie

IPX4 Bud Solo

CASTI MICI CU ATITUDINE - Skullcandy Dime sunt acele casti care sigur iti vor placea. Ai comenzi usor de utilizat, o potrivire confortabila si un sunet Skullcandy Supreme - totul intr-un pachet mic si frumos.

Avand doar 6,22 cm lungime x 3,89 cm latime, carcasa Skullcandy Dime este conceputa pentru a fi super compacta si usor de transportat in orice buzunar sau fixata la un breloc cu cordonul atasat.

Castile Skullcandy Dime True Wireless va ofera 3,5 ore de ascultare in casti si 2 incarcari complete in carcasa. Este vorba de 12 ore de autonomie totala. Deci, continuati sa ascultati si adaugati cateva melodii la lista de redare preferata.

Controlati volumul, piesele si apelurile dintr-un singur buton de pe fiecare casca. Nu este nevoie de coduri de acces si aplicatii pe telefon.

Trebuie sa fii atent la lumea din jur? Castile Skullcandy Dime au un microfon in fiecare casca, astfel incat sa puteti utiliza doar unul pentru a prelua apeluri sau pentru a asculta muzica.

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95