Skullcandy

Casti Audio Skullcandy Sesh ANC True Black

399 lei

Marime
Culoare

Casti Audio Skullcandy Sesh ANC

ANC digital cu 4 microfoane

32 de ore autonomie totala (cu ANC on)

Microfon inteligent pentru voce clara

IP55 Rezistent la transpiratie, apa si praf

Tehnologie Tile incorporata

Control de apelare, urmarire si volum

Sistem digital de anulare activa a zgomotului premium, cu 4 microfoane. Spre deosebire de sistemele cu 2 microfoane care se gasesc in mod obisnuit in produsele cu anulare a zgomotului la preturi accesibile, Sesh ANC poate detecta si anula zgomotul in intreaga gama de sunete pe care le puteti auzi.

ORE (SI ORE) DE PUTERE Castile pot rezista pana la 6 ore cu ANC activat, iar carcasa le incarca de 4 ori intre conectari. In plus, cu Rapid Charge, primele 10 minute de incarcare va ofera 2 ore de redare.

Sesh ANC se mandreste cu un rating IP55 pentru rezistenta la transpiratie, apa si praf. Asta inseamna ca nu este nevoie sa va panicati (sau chiar sa apasati pauza) data viitoare cand veti transpira serios sau veti fi prins in ploaie.

Puteti accesa functiile avansate prin intermediul aplicatiei Skullcandy. Reglati modul Stay-Aware, alegeti un egalizator prestabilit sau personalizat, accesati aplicatia gratuita Tile si multe altele.

Microfonul Clear Voice Smart Mic este cel mai bun pentru a vorbi precum ai fi fata in fata. Foloseste inteligenta artificiala pentru a izola vocea interlocutorului si a reduce zgomotul de fond.

Castile Sesh ANC se conecteaza automat la dispozitivul dvs. atunci cand sunt scoase din carcasa. De asemenea, dispun de comenzi pe ureche - redare, punere pe pauza, trecere peste, ajusteaza volumul, raspunde la apeluri si multe altele fara a atinge vreodata telefonul.

 

 

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95