Skullcandy

Casti Audio Skullcandy Vert Black Grey

379 lei

Marime
Culoare

Casti Audio Skullcandy Vert

Bluetooth Wireless Technology

Pana la 10 ore autonomie + Incarcare rapida

Rezistente la apa si transpiratie

IPX4 Design

Stay-Aware Microfon

Control muzica si apeluri

Tile Tracker incorporat

Ataseaza cu usurinta Castile SKULLCANDY Vert la orice vrei: curea de ochelari de protectie, la un rucsac, casca sau oriunde vrei. O poti purta in orice aventura vei merge.

Cadranul wireless ofera o margine usor de prins pentru a regla volumul sau pentru a schimba piesele, precum si un buton mare pentru a intrerupe sau a reda melodii, pentru a prelua un apel sau pentru a activa asistentul vocal.

Controlati muzica, apelurile si asistentul vocal chiar si cu manusi dintre cele mai groase.

Asculta imprejurimile atunci cand ai nevoie, datorita design-ului stay-aware care le face si mai confortabile sub casca de protectie. In absenta cupelor, FitFins le pastreaza in siguranta.

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95