Burton

Geanta Burton Multipath Expandable Duffel True Black Ballistic

650 lei

Marime
Culoare

Momentan produsul nu este disponibil in stoc

Geanta Burton Multipath Expandable Duffel

Pe drum sau în vacanță, obțineți opțiuni de împachetare pe mai multe zile și de transport cu aceasta geanta demna de călătorie. De la călătorii pe drum la misiuni de camping, geanta Burton Multipath 60L extensibilă mută cu ușurință o încărcătură de echipament. Confortul și comoditatea se îmbină cu materiale durabile pregătite pentru drum într-o geantă versatilă și robustă. Mânerul se transformă în curele de rucsac căptușite pentru transport ușor. Un fund rezistent la apă, căptușit cu prelată, protejează interiorul de murdărie. Pentru un plus de confort de depozitare, capacul roll-top se extinde pentru a crește volumul total al genții în timpul călătoriilor mai lungi.

Cu o capacitate de 60 de litri, este bagajul potrivit pentru weekendurile cu echipament intensiv și călătoriile de o săptămână. O bază impermeabilă căptușită cu prelată vă menține lucrurile uscate, iar câteva buzunare cu fermoar fac obiectele mici ușor de găsit.

O intrare roll-top vă permite să selectați volumul sau să creați spațiu suplimentar pentru a înghesui ceva mai multe lucruri.

Opțiuni de transport - Mânerele de transport și curelele de umăr căptușite vă oferă opțiuni de transport.

Impact redus asupra mediului Materialele aprobate Bluesign® reduc impactul asupra oamenilor și asupra planetei în timpul producției.

Dimensiuni 26 in x 14 in x 11 in 66 cm x 35 cm x 29 cm

Greutate 2,7 lbs / 1,22 kg

Volum 60L

Utilizare recomandată Voiaj

Caracteristici + tehnologie Sustainable & Bluesign®

Curele de umar ergonomice

Sistem de transport versatil

Rezistent la apă

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95