Burton

Geanta Burton Multipath Small Duffel True Black Ballistic

575 lei

Marime
Culoare

Geanta Burton Multipath Small Duffel

Excursie de o zi sau misiune de weekend. Peste umăr sau pe spate. Totul are un loc în aceasta geanta prietenoasa pentru cabină. De la călătorii rutiere până la misiuni de camping, Burton Multipath Duffel 40L mută cu ușurință o încărcătură de echipament și se împachetează mic în cazul în care doriți să-l depozitați pentru mai târziu. Confortul și comoditatea se îmbină cu materiale durabile pregătite pentru drum într-o geantă versatilă și robustă. Mânerul se transformă în curele de rucsac căptușite pentru transport ușor. Un fund rezistent la apă, căptușit cu prelată, protejează interiorul de murdărie. Pentru un plus de confort de depozitare, capacul dispune de un buzunar cu fermoar care poate fi accesat atât la exterior, cât și la interior.

Construcția durabilă din țesătură exterioară respinge apa în condiții de zăpadă și de iarnă

Deschidere mare cu fermoar pentru acces ușor la compartimentul principal

Buzunar de acces intern/extern pe capac

Curele de umăr convertibile captusite ergonomice/mâner de transport

Buzunar exterior cu fermoar pentru accesorii 

Materialele aprobate bluesign® folosesc numai substanțe chimice sigure și reduc impactul atât asupra oamenilor, cât și asupra planetei în timpul producției

Dimensiuni 23in x 12in x 11in 58 cm x 31 cm x 27 cm

Greutate 1,9 lbs / 0,86 kg

Volum 40L

Utilizare recomandată În fiecare zi/Voiaj

Caracteristici + tehnologie Sustainable & Bluesign®

Curele de umar ergonomice

Sistem de transport versatil

Rezistent la apă

 

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95