Duotone

Legaturi Kitesurfing Duotone Entity Ergo

1245 lei

Marime

Momentan produsul nu este disponibil in stoc

Legaturi Kitesurfing Duotone Entity Ergo

Scheletul unui picior este format din 28 de oase. Oasele piciorului pot fi împărțite în următoarele grupe: oasele tarsiene, oasele metatarsiene și falangele. 20 de mușchi și peste 114 tendoane și ligamente asigură flexibilitatea și stabilitatea necesare oaselor unul față de celălalt. O rețea fină de nervi și vase de sânge furnizează mușchii de suprafață și mai adânci deasupra și sub picior. Pe scurt, tocmai de aceea aveți nevoie de noul NTT ergonomic și de alegerea a patru dimensiuni diferite pentru a găsi exact NTT-ul care se potrivește picioarelor dumneavoastră.

Noul design al curelei îți menține picioarele la locul potrivit, iar noul sistem de închidere cu cârlig dublu ranforsat cu fibră de sticlă ține toată cureaua închisă în orice condiții.

Pernița economică EVA în combinație cu căptușeala degetelor este garanția de a avea întotdeauna aderența potrivită, o distribuție optimă a presiunii cu confort maxim.

Acest nou NTT ergonomic ameliorează nervii suprasolicitați și previne oboseala și durerea, picioarele tale vor deveni mai puțin obosite și vei rămâne pe apă mai mult timp.

Tampoanele ergonomice NTT în combinație cu călcâiele reglabile ajută la reducerea presiunii asupra călcâiului și chiar la evitarea șocurilor pe întregul corp, ajutând la ameliorarea durerilor de lungă durată la picioare, spate și genunchi.

Un mic truc suplimentar este posibilitatea de a lipi șuruburile plăcuței pe partea de jos a plăcuței, astfel încât să nu le pierdeți în timpul călătoriei!

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95