Carver Skateboards

Surf Skate Carver Skateboards Sun Rays C5 Raw 32"

1299 lei

Marime
Culoare

Cruiser Carver Skateboards Sun Rays C5 Raw 32"

Lungime: 32"

Latime: 8 3/4"

Wheelbase: 16 1/2"

Nose: 6 3/8"

Tail: 6 1/4"

Roti: 70mm ECO Mag Aqua 81A

Axul C5 a fost proiectat să fie mai mult ca un ax stradal. Scopul lui C5 este de a permite skateboarderilor să facă două lucruri: trucuri și pompare. Este pentru cei care doresc să poată face flip-uri și olli-uri, având în continuare o senzație de carving. În comparație cu CX și C7, C5 este mai scurt și mai îngust pentru a oferi un centru de greutate mai jos și mai mult pop. Este singurul ax Carver care iti permite sa faci trucuri rezervate in mod normal patinelor de strada deoarece este usor si are o geometrie deosebita.

Axe: C5 pentru fata, C4 pentru spate C5

Bushings: Top - 0.58" 92A Conical= Bottom - 0.65" 92A Barrel C4 Bushings: Top - 0.58" 92A Conical= Bottom - 0.65" 92A Barrel

1 Risers

Hardware: 1" Black Phosphate Manganese

Latime: 8 1/2"

Inaltime: 2 7/8"

Material= Aircraft Grade, Industrial Recycled A356 Aluminum, Rockwell T6

https://carverskateboards.com/c5-street-surf-truck/

Tip Axe: C5

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95