Burton

Boots Snowboard Barbati Burton Ion Black

1820 lei 2600 lei

Marime
Culoare

Boots Snowboard Barbati Burton Ion

Sezon după sezon, aceast favorit al echipei zdrobește totul cu precizie și control. Principalul țel al boots-ilor Burton Ion este ridicarea ștachetei mai sus de fiecare dată. Un boot legendar care face alegere ușoară pentru riderii care exploreaza întregul munte. Confortul out of the box promovează o poziție relaxată și naturală, cu un control de neegalat pentru orice teren. Picioarele calde, uscate și ținute in condiții confortabile se datorează căptușelii modelabile natural care reflectă căldura, gestionează transpirația și îmbunătățeste senzația generală de reacție a boot-ului.

Burton Ion este conceput pentru riderii experimentati care nu ezita in abordarea traselor agresive pe partie, in snowpark sau backcountry. Tehnologiile de top integrate [Life Liner, Autocant EST Sole, ReBounce], sistemul rapid de inchidere, greutatea redusa, profilul compact si constructia robusta fac din Ion un boot ce poate satisface cerintele celor mai pretentiosi rideri in materie de confort, ergonomie si raspuns. 

NU PRESUPUNEȚI CĂ BOOTS-II DE SNOWBOARD VOR AVEA ACEIAȘI MĂRIME PRECUM PANTOFII DE STRADĂ!  

Mărimea pantofilor poate fi un loc bun pentru a începe, dar există nuanțe și subtilități ale modului în care se potrivesc și se simt diferite modele de boots. 

https://www.boarders.ro/blog/ghidul-oficial-de-marimi-si-cumparare-pentru-boots-de-snowboard-burton

SPECIFICATII:  

SISTEM DE INCHIDERE:  Speed Zone™ Lacing System  + New England Ropes

SUPORT: Rigid

FLEX / RASPUNS: 1:1 Firm Flex PowerUP Tongue + Welded Backstay

LINER TERMOFORMABIL: Life Liner + DRYRIDE Heat Cycle™ Lining + Ultralon Performance Foam® + Tuff Cuff 

TEREN: All Mountain 

TALPA: EST® Optimized Midsole + Shrinkage™ Footbed Reduction Technology 

CONFORT: Total Comfort Construction + Outer Pressure Relief Panel + Snow-Proof Internal Gusset + Sleeping Bag Reflective Foil 

AMORTIZARE: AutoCANT Cushioning + ReBounce Cushioning

1 AN GARANȚIE - Toate produsele Burton din categoria Boots Snowboard (cum ar fi cel pe care îl priviți aici) sunt susținute de o garanție de 1 an de la data achiziției. 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95