Burton

Boots Snowboard Barbati Burton Ruler BOA Black

1800 lei

Marime
Culoare

Boots Snowboard Barbati Burton Ruler BOA

Boots-ii de la care au pornit mai mulți rideri si pe care, in timp, i-au imbunatatit cu tehnologie, potrivire și performanță, alaturi de confortul unei potriviri micro-ajustabile. Având o moștenire de împingere a abilităților personale la un nivel profesionist, Burton Ruler sunt alegerea pentru a ajunge la picături mai mari și caracteristici mai puternice. Cu o flexibilitate medie generală și o senzație de reacție, acestia ridică ștacheta de control a board-ului. Un sistem Dual-Zone BOA® Fit vă permite să micro-ajustați în mod independent potrivirea și senzația de tensiune a piciorului pentru a se potrivi ambițiilor dumneavoastră. Picioarele reci sunt o amintire îndepărtată datorită tehnologiei pe baza de elemente reflectorizante a căldurii si a căptușelilor termoformabile.

Cu un flex de nivel mediu, Burton Ruler Boa se adreseaza riderilor care cauta suportul necesar pentru o evolutie rapida. Usor, compact, confortabil si bine amortizat, Burton Ruler Boa este conceput pentru abordarea elementelor din snowpark si a traseelor all-mountain. 

NU PRESUPUNEȚI CĂ BOOTS-II DE SNOWBOARD VOR AVEA ACEIAȘI MĂRIME PRECUM PANTOFII DE STRADĂ!  

Mărimea pantofilor poate fi un loc bun pentru a începe, dar există nuanțe și subtilități ale modului în care se potrivesc și se simt diferite modele de boots. 

https://www.boarders.ro/blog/ghidul-oficial-de-marimi-si-cumparare-pentru-boots-de-snowboard-burton

SPECIFICATII:  

SISTEM DE INCHIDERE: Dual-Zone BOA® Fit System featuring Coiler™ technology + New England Ropes 

SUPORT: Mediu

FLEX / RASPUNS: Durable synthetic Backstay + 1:1 Medium Flex PowerUP Tongue

LINER TERMOFORMABIL: Imprint™ 2 Liner + 3M™ Thinsulate™ Insulation + Lock-Up Cuff + Velcro® Closure + Man Fur 

TEREN: All Mountain / Park

TALPA: EST® Optimized Midsole + Shrinkage™ Footbed Reduction Technology

CONFORT: Total Comfort Construction + Snow-Proof Internal Gusset + Sleeping Bag Reflective Foil

AMORTIZARE: B3 Gel

1 AN GARANȚIE - Toate produsele Burton din categoria Boots Snowboard (cum ar fi cel pe care îl priviți aici) sunt susținute de o garanție de 1 an de la data achiziției.

Sistemul de inchidere BOA® Fit System este susținut de o garanție life-time, de care beneficiati direct de la producator - www.boafit.com

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95