Anon

Casca Snowboard Unisex Anon Merak WaveCel Hedge

1360 lei 1700 lei

Marime
Culoare

Casca Snowboard Unisex Anon Merak WaveCel

Merak WaveCel este complet încărcat cu 19 canale de ventilație, protecție WaveCel și caracteristici de confort și potrivire premium într-o construcție turnată, hibridă si durabilă.

Greutate: 480g;

Căștile WaveCel sunt concepute pentru a se fixa mai aproape de cap, oferind o potrivire confortabilă. 

WaveCel® se comportă ca o rețea de sute de amortizoare interconectate care leagă capul și carcasa exterioară a căștii.

WaveCel® ajută la distribuirea energiei de impact prin rețeaua sa de celule, reduce forțele de impact și apoi ajută la devierea forțelor de rotație prin îndoire și alunecare

Construcția de carcasă hibridă 50/50 combină construcțiile de carcasă Endura® și carcasă în matriță pentru durabilitate, rezistență la uzură și o performanță ridicate.

Ventilația activă vă permite să vă reglați cu ușurință temperatura cu setări deschise pentru flux maxim de aer sau setări închise pentru blocarea căldurii

Sistemul BOA® Fit 360°  are un cadran de potrivire chiar sub carcasa căștii care oferă micro-ajustări într-un halou complet în jurul capului purtătorului

Catarama cu fixare a căștii Fidlock® folosește magneți pentru a vă permite să deschideți și să închideți catarama cu o singură mână chiar și atunci când purtați mănuși

Polartec® Power Grid fleece - căptușeala pentru urechi este groasă, rezistentă  și elimină umezeala, pentru o căldură maximă

Compatibil cu accesorii audio; Certificare: CE 1077B & ASTM 2040

Garanție - Toate produsele Anon din aceasta gama sunt susținute de o garanție de 1 an de la data achiziției.

Tehnologie: Boa

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95