Burton

Legaturi Snowboard Dama Burton Lexa EST Delft Blue

670 lei 1340 lei

Marime
Culoare

Cea mai apreciata legatura pentru fete existenta, Burton Lexa este disponibila in doua variante: Re:Flex si EST. Conceputa pentru a oferi suportul necesar abordarii liniilor agresive din snowpark, de pe partie sau din backcountry, Lexa reuneste tehnologii de top intr-o platforma ultra-usoara, focusata pe raspuns, ergonomie si confort. 

   

SPECIFICATII:

 

SISTEM MONTARE: EST

 

RASPUNS: 6 - 8 (Medium - Firm)

 

BASEPLATE: 30% Short-Glass/Nylon Composite + EST® Baseplate Construction

 

HI-BACK: Single-Component Hi-Back Construction + Canted Hi-Back Design + Living Hinge™ + Zero Forward Lean Hi-Back + Heel Hammock + DialFLAD™ 

 

STRAP GLEZNA: Asym Hammockstrap™ 

 

STRAP VARF: Supergrip Capstrap™ 2.0

 

BUCKLES: Double Take Buckles 

 

AMORTIZARE: AutoCANT SensoryBED™ Cushioning System + B3 Gel 

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95