AK-Burton

Manusi Snowboard Barbati AK-Burton Clutch GORE-TEX Leather GLV True Black

850 lei

Marime
Culoare

Manusi Snowboard Barbati AK-Burton Clutch GORE-TEX Leather GLV

Made For Dedicated Riders

Canturi ascuțite, fermoarele înghețate și sau accesoriile încăpățânate pentru splitboard sunt floare la ureche pentru mănușile Burton [ak] Clutch GORE-TEX din piele. Acestea sunt mănușile pe care te poți baza pentru de zi de zi, pe tot parcursul sezonului, fără a-ți face griji pentru durabilitate sau dexteritate. Ziua de furtună, ziua de parc sau turele de backcountry, acestea vă permit să vă țineți mâinile acoperite și calde în timp ce vă bucurați toată ziua.

Căldură medie și impermeabilizare de încredere cu dexteritatea de care aveți nevoie pentru a face față șireturilor, cataramelor și fermoarelor.

Ia-ți board-ul. Reglează-ți bootsii. Strângeți-vă legăturile. Închideți-vă buzunarele. Totul face parte dintr-o altă zi pe zăpadă, iar mănușile Burton [ak] Clutch GORE-TEX vă permit să vă ocupați de afaceri cu mâinile în mănuși. Acestea amestecă palmele din piele și țesătura softshell ușor de flexibilizat cu o membrană GORE-TEX pentru durabilitate pe orice vreme.

Izolația Primaloft® Gold crește căldura fără a adăuga greutate sau volum.

Dexteritatea Pielei - Palmele din piele durabilă au o senzație naturală de îndoire pentru a te juca cu fermoare și catarame.

Rezistent la furtuni garantat - GORE Grip etanșează apa și îmbunătățește dexteritatea datorită membranei care este lipită între piele și căptușeală.

Mâini calde - Izolația Primaloft® Gold crește căldura fără a adăuga volum, iar fleeceul moale întâmpină mâinile în mănuși.

Piele din surse responsabile - Fabricat din piele provenită de la furnizori care acordă prioritate producției responsabile care sprijină sustenabilitatea mediului.

Marimi Unisex

DRYRIDE™

GORE-TEX

Waterproof

Wind Protection

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95