Anon

Ochelari de snowboard Copii Anon Tracker 2.0 90'S Vibe Smoke

299 lei

Marime

Ochelari de snowboard Copii Anon Tracker 2.0

Ochelari de protecție de dimensiuni mari, cu bonusul de compatibilitate MFI® pentru o acoperire completă cu masca de față.

Design de cadru specific pentru copii;

Se potrivește fețelor mici și mijlocii;

Compatibil cu cască;

Sac de ochelari din microfibra inclusa

Tehnologia MFI® (Magnetic Face Mask Integration) folosește patru puncte de conectare magnetică pentru a etanșa rapid masca de față MFI pe ochelari pentru o configurație fără spații care etanșează elementele.

Cureaua din silicon anti-alunecare ține ochelarii la locul lor, astfel încât să vă puteți concentra pe teren;

Cadru compatibil peste ochelari de vedere

Lentilele cilindrice precurbate se înfășoară după forma feței;

Tehnologia anti-aburire Integral Clarity depășește standardele de bază de tratament anti-aburire, oferind o vedere clară, care durează o perioadă lungă de timp

Spuma de față cu două straturi - un strat de spumă și un strat de fleece care elimină umezeala, pentru o etanșare și o potrivire confortabile;

Cadrul din poliuretan termoplastic este durabil și ușor, dar rămâne flexibil pe vreme rece

Canalul de aerisire pe tot perimetrul maximizează fluxul de aer pentru a aduce aer proaspăt și pentru a elimina aerul fierbinte și umezeala, pentru o vedere clară

Garanție - Toate produsele Anon din aceasta gama sunt susținute de o garanție de 1 an de la data achiziției.

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95