Burton

Placa Snowboard Barbati Burton Free Thinker

2720 lei 3400 lei

Marime
Culoare

Placa Snowboard Barbati Burton Free Thinker

"Open the Door to Possibility"

Placa de snowboard Burton Free Thinker pentru bărbați este o adevărată comoara a rider-ului Danny Davis, construită pentru parc.

Forma true twin deschide posibilitățile de exprimare creativă în orice direcție, în timp ce controlul camber-ului îl menține rapid și poppy.

DESPRE GRAFICĂ: Colaborarea de lungă durată dintre artistul Scott Lenhardt și riderul echipei Danny Davis continuă să dea viață plăcilor Thinker. Grafica acestui sezon aduce o atmosferă ciudată, de carnaval, cu o senzație dezlănțuită, pictată manual. Punctele de diferite dimensiuni canalizează energia snowboarding-ului, iar detaliile ascunse, precum un portret al lui Jake, onorează moștenirea Burton.

SPECIFICATII:

TEREN: Park: 7/10; All Mountain: 8/10; Powder: 6/10

NIVEL DE EXPERIENTA : Intermediar / Expert

PROFIL: Camber

FORMA: Simetrica / Twin

FLEX: Simetric / Twin

MIEZ: Super Fly II 700G Core + Dualzone EGD + Squeezebox

FIBRA DE STICLA:  45° Carbon Highlights Fiberglass

TALPA: Sinterizata WFO / Sintered WFO

SISTEM MONTARE: The Channel

CARACTERISTICI: Frostbite Edges + Infinite Ride + Pro-Tip + Super Sap® Epoxy

PERSONALITATE: Happy Medium - Stiff and Aggressive

3 ANI GARANȚIE - Toate snowboardurile Burton cu sistem de montare The Channel (cum ar fi cel pe care îl priviți aici) sunt susținute de o garanție de trei ani de la data achiziției.

https://www.boarders.ro/blog/intelegerea-masuratorilor-snowboard-ului

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95