Burton

Placa Snowboard Barbati Burton Skeleton Key

2520 lei 3150 lei

Marime
Culoare

Placa Snowboard Barbati Burton Skeleton Key

"Unlock the Full Spectrum of Freeride Terrain"

Urmașul unei aventuri de o noapte între două dintre cele mai venerate plăci Burton pentru toate terenurile, snowboardul Burton Skeleton Key pentru bărbați a devenit rapid un element de bază în tolba testerilor și riderilor.

De la pow-ul adânc din Japonia până la malurile legendare ale Muntelui Baker, această formă direcțională unică îmbină camberul cu o lățime ușor crescută a taliei.

DESPRE GRAFICĂ: Așa cum numele plăcii direcționale vorbește de la sine atunci când vine vorba de deblocarea terenului, grafica craniului din acest sezon se îndreaptă spre tema scheletului. Designul strict alb-negru evidențiază forma Skeleton Key, care este binecunoscută pentru îmbinarea camber-ului cu o lățime ușor crescută a taliei pentru a accesa întreaga gamă de terenuri de freeride.

SPECIFICATII:

TEREN: Park: 4/10; All Mountain: 8/10; Powder: 7/10

NIVEL DE EXPERIENTA : Expert 

PROFIL: Directional Camber

FORMA: Freeride Directional / 10mm Taper

FLEX: Directional 

MIEZ: Super Fly II 700G Core + Dualzone EGD + Squeezebox

FIBRA DE STICLA: Triax Fiberglass

TALPA: Sinterizata WFO / Sintered WFO

SISTEM MONTARE: The Channel

CARACTERISTICI: Balanced Freeride Geometry + Infinite Ride + Pro-Tip + Super Sap® Epoxy

PERSONALITATE: Soft and Playful - Happy Medium

3 ANI GARANȚIE - Toate snowboardurile Burton cu sistem de montare The Channel (cum ar fi cel pe care îl priviți aici) sunt susținute de o garanție de trei ani de la data achiziției.

https://www.boarders.ro/blog/intelegerea-masuratorilor-snowboard-ului

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95