Nitro

Placa Snowboard Unisex Nitro Pow x Konvoi Surfer

1750 lei

Marime
Culoare

Placa Snowboard Unisex Nitro Pow x Konvoi Surfer

Nitro a făcut echipă cu Konvoi pentru a crea un surf pow surf cu flex mediu, ușor de controlat și, evident, care pluteste - pentru a permite oricui să se bucurie de plutirea prin powder.

Profil Camber - Reverse Camber/Rocker - Într-un snowboard cu rocker, centrul plăcii este singurul punct de contact. Acest lucru face inițierea virajului mai ușoară, iar nasul și coada ridicate fac ca plutirea în pow să fie fără efort.

Flex 6 (Scara 1-10) - Flexibilitate medie

Formă Surfer - O formă unică, concepută pentru a pluti în cea mai adâncă zăpadă.

Miez Powercore - Powercore folosește lemn de plop de la vârf la coadă, oferind rezistență ușoară și amestecul perfect de flexibilitate, răspuns și senzație.

Excelent pentru începători și freestyle

Caracteristici: Pad de tracțiune concav

Pachetul contine si leash-ul de siguranta

Toate plăcile Nitro sunt reglate din fabrică cu o ceară complet biodegradabilă făcută din resurse regenerabile.

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95