Ion

Costum Neopren Ion Element 2/2 Shorty LS BZ Cascade Blue

799 lei

Marime
Culoare

Momentan produsul nu este disponibil in stoc

Costum Neopren Ion Element 2/2 Shorty LS BZ

Costumul de neopren Element 2/2 Shorty LS Back Zip răspunde nevoilor bărbaților care nu au nevoie de mult pentru a se bucura de a fi în ocean. Suplu, elastic și robust; linia Elemet include multe caracteristici din partea mai tehnică a gamei: căptușeala interioară Silk_Stuff pe partea superioară a corpului asigură o potrivire confortabilă și o bună întindere în zona umerilor. Hot_Stuff 2.0 – cea mai elastică căptușeală termică de la ION – îmbunătățește și mai mult căldura, flexibilitatea și confortul. Pe deasupra, cusăturile critice au fost întărite pentru a face din aceasta o bază veșnică în multe călătorii.

Material - 80% Neopren 20% Nylon

Flexibil & Robust

Tehnologii:

Hot_Stuff 2.0 - Căptușeala Hot_Stuff 2.0 vine cu o senzație de pluș datorită buclelor mai mari care captează mai mult aer pentru izolarea termică. Este cea mai elastică căptușeală termică din întreaga gamă a ION.

Seam_Reinforcement - Toate punctele de tensiune sunt întărite și asigurate cu bandă melco din interior pentru a asigura o durată de viață mai lungă a cusăturilor.

Water_Gate - Panou suplimentar pe interior care etanșează fermoarul din spate și acționează ca o barieră care împiedică apa să pătrundă în costumul de neopren.

Drain_Holes - Pentru a combate acumularea de apă în interiorul costumului de neopren, ne asigurăm că este asigurată o eliberare rapidă a apei atunci când este necesar. Drain_Holes sunt fixate pe loc din interior și nu se vor extinde.

Silk_Stuff - Căptușeală interioară netedă pentru o senzație confortabilă pe pielea goală. În ciuda aspectului său confortabil, se dovedește a fi un nucleu foarte dur când vine vorba de caracteristicile superbe ale interiorului.

Sunglasses_Loop - O buclă mică de chingă pe gâtul costumelor pentru a atașa linia de siguranță a ochelarilor de soare. 

Temperaturi:  21°C - 26°C | 70°F - 79°F

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95