Ion

Ham Kitesurfing Ion Riot Team Series Hadlow Edition

1600 lei 2000 lei

Marime
Culoare

Ham Kitesurfing Ion Riot Team Series

Ergonomia hamului de la ION oferă potrivirea perfectă pentru dimensiunea și forma corpului fiecărui individ.

Conturul hamului derivă din înălțimea și circumferința corpului, variind de la mare la mică, cu dimensiuni intermediare.

Ergo_Pad interschimbabil din interior oferă suport lombar optim în două profile (fiecare ham vine cu două opțiuni - suport mediu și înalt - alege ce ți se potrivește cel mai bine).

Seria Riot Curv Team este cel mai rigid ham din gama ION (indice de flexibilitate 18) și oferă o senzație directă și agilă.

O construcție Curv ultra-ușoară distribuie forțele uniform pe tot hamul.

În același timp, este suficient de flexibil pentru a permite o libertate perfectă de mișcare.

Hyer_Foam care nu absoarbe apă contribuie la potrivirea ergonomică și la greutatea generală, în timp ce Neoprene_Belt oferă flexibilitate în față.

Bara elegantă Spectre de la ION (inclusiv cârligul pentru zmeu) completează seria Riot Curv Team. Curv_Flaps creează o distribuție perfectă și optimă a forței pe tot hamul.

Vine cu Knite_Knife Multitool 2.0 și HPL_Slider integrate.

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95