Ion

Geanta Echipamente Ion Gearbag Core Jet Black

949 lei

Marime
Culoare

Momentan produsul nu este disponibil in stoc

Geanta Echipamente Ion Gearbag Core

Chiar dacă aveți multă putere, merită să profitați de confortul oferit de roțile de transport folosite la acest model de geantă.

Vă veți transporta echipamentul în confort, iar manevrele într-un aeroport aglomerat de exemplu, vor fi mult mai ușoare.

Compartiment separat pentru accesorii

Acest model de husă dispune de soluții funcționale, cum ar fi un buzunar separat pentru accesorii mici.

Acest lucru nu numai că vă permite să vă organizați echipamentul în mod simplu, dar protejează și obiectele delicate pentru a fi deteriorate de echipamentele grele.

 Pentru a ușura utilizatorului transportul echipamentului de kitesurfing, adesea nu foarte la îndemână, acest model de husă este echipat cu mânere de transport foarte puternice și confortabile. \

Acest lucru va face ca transportul lucrurilor noastre să fie mai confortabil.

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95