Pinetime

Geaca Termala Pinetime Soke Dark Grey Olive

627 lei 895 lei

Marime
Culoare

Geaca Termala Pinetime Soke

Proiectat în UE. Fabricat în RPC.

Compoziția țesăturii: 100% poliester reciclat.

Țesătură softshell cu 3 straturi cu impermeabilitate de 10K și respirabilitate pentru a vă menține uscat și cald.

Țesătură tratată cu acoperire DWR care este proiectată pentru a respinge apa și rămâne respirabilă.

 Numele Soke provine din cuvântul japonez „Shokunin”, care înseamnă măiestrie sau artizan, cu toate acestea, nu exprimă pe deplin sensul mai profund. Shokunin înseamnă nu numai a avea abilități tehnice, ci implică și o atitudine și conștiință socială. Unul dintre lucrurile esențiale este să faci ceva pentru bucuria de a-l face și să-l faci cu atenție, cu respect și cu tot ce poți. Această jachetă are spiritul lui Shokunin și este responsabilă să îndeplinească cerința de a servi purtătorului cu bucurie și perfecțiune.

Țesături aprobate bluesign® Țesăturile aprobate bluesign® folosesc numai substanțe chimice sigure și reduc impactul atât asupra oamenilor, cât și asupra planetei în timpul producției.

Izolația THERMOLITE® T-Down EcoMade este o alternativă din puf sintetic care este ușoară, durabilă și oferă o căldură superioară și o moliciune înaltă.

Fabricat din poliester 100% reciclat post-consum certificat GRS. Poliesterul reciclat, cunoscut și sub denumirea de rPET, este obținut prin topirea plasticului existent și refilarea acestuia în fibră nouă de poliester. Poliesterul reciclat dă o a doua viață unui material care nu este biodegradabil și, altfel, ar ajunge la groapa de gunoi sau în ocean.

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95