Burton

Legatura Snowboard Barbati Burton Hitchhiker Splitboard Black

2160 lei 2700 lei

Marime
Culoare

Legatura Splitboard Barbati Burton Hitchhiker 

"Powder Stashes and Untracked Bowls Await"

Confortabile în sus, capabile în jos. Ideale pentru performanța fiabilă pe care o cere călătoria în backcountry, va vor ajuta sa apreciati cu adevărat confortul, puterea și performanța dovedită a acestui proiect Burton x Spark R&D. Placa de bază Spark Tesla T1 asigură tranziții rapide și simple, iar sistemul nostru de curele te pregătește să faci tură după tură.

Tranziții rapide - simplitatea plăcilor de bază Spark R&D Tesla T1 asigură tranziții ușoare între riding and skinning. Designul cu spate înclinat negativ vă maximizează pasul pe traseu și se blochează atunci cand "te dai".

SPECIFICATII:

SISTEM MONTARE: Splitboard 

RASPUNS:  Rigid

STRAP: Hammock strap

BUCKLES: Double TAKE Buckles

GARANȚIE - Toate tălpile legăturilor Burton sunt susținute de GARANȚIE PE VIAȚĂ, iar curelele și highback-ul Burton sunt susținute de o garanție de un an de la data achiziției.

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95